Welkom avonturiers!

 

Dit is een bijzondere plek waar verhalen en spiritualiteit elkaar ontmoeten. Hier, tussen de flarden van verbeelding en de diepe wijsheid van het universum, vinden jullie mijn collectie spirituele kinderboeken.

 

Een poort naar een wereld waar magie echt is

Elk boek is een poort naar een wereld waar magie echt is, dromen vorm krijgen en de sterren fluisteren over oude mysteries. Deze verhalen zijn meer dan woorden op papier; ze zijn zachte gidsen naar zelfontdekking, vriendelijkheid, en een dieper begrip van de wereld om ons heen.


Dank dat je hier bent. Voel je thuis, laat je inspireren, en deel de magie!

 

Leeftijdsadvies voor mijn boeken: 

  • Zelfstandig lezen vanaf 10 jaar
  • Samen lezen vanaf 8 jaar

Samenvatting  Mijn weg naar vrijheid

Voel jij je ook weleens bang, verdrietig of boos? Waarschijnlijk wel. Iedereen heeft zich namelijk weleens zo gevoeld. En dat is ook helemaal niet erg. Het gaat erom hoe je hiermee omgaat. Joris en Sanne laten in hun zoektocht naar ware vrijheid hun veilige haven achter zich. Ze raken verzeild in een magisch bos waar overleden geesten wonen, het zielenwoud. In het zielenwoud beleven ze de grootste avonturen en leren ze hun angsten achter zich te laten om echte vrijheid te mogen ervaren. Zal het hen lukken hun angst voor het onbekende te laten varen om zichzelf vrij te kunnen voelen?

 

Levensles - Mijn weg naar vrijheid

  • Wees eerlijk
  • Wees jezelf
  • Wees liefdevol

 

Dat is wat je leert in “Mijn weg naar vrijheid”. Door deze drie superkrachten te gebruiken, kun je een echte superheld in het dagelijks leven zijn. Het gaat er niet om hoe snel je kunt rennen of hoe hoog je kunt springen, maar om hoe je anderen en jezelf behandelt. Eerlijk, jezelf en liefdevol zijn, zijn de echte superkrachten die de wereld een beetje mooier maken!

Luisterfragment "Mijn weg naar vrijheid"


Samenvatting Ik ben niet alleen

Otis heeft een speciale gave. Als hij naar de sterren kijkt, ziet hij wat er in de toekomst staat te gebeuren. Niemand mag dit weten. Het is zijn geheim en dat moet ook zo blijven. Zijn visioenen leiden hem naar Egypte waar hij erachter komt dat er een hele voorgeschiedenis achter zijn gave schuilgaat. Otis moet zich in allerlei bochten wringen om deze geschiedenis te ontrafelen en geheim te houden. Want de koning wil maar wat graag weten hoe hij van zijn krachten gebruik kan maken. Lukt het Otis om uit zijn handen te blijven en zijn krachten te gebruiken om een bewuste wereld achter te laten?

 

Levensles -  Ik ben niet alleen

Stel je voor dat je leven een tuin is. In plaats van je energie te richten op het wieden van onkruid - het bestrijden van wat je niet wilt - focus je je op het planten van de zaden voor de bloemen die je wilt zien bloeien. Dit is de essentie van positieve intentie. Het is kiezen voor liefde in plaats van angst, voor vreugde in plaats van verdriet en voor groei in plaats van stilstand.

 

Niet tegen iets, maar voor iets

Wees een architect van je eigen werkelijkheid door je gedachten en acties af te stemmen op wat je werkelijk verlangt. In plaats van te zeggen "Ik wil niet ongelukkig zijn," zeg "Ik kies voor geluk." In plaats van "Ik vecht tegen onrecht," zeg "Ik sta voor rechtvaardigheid.”

 

Waar word jij blij van? Volg dat

Door deze subtiele maar krachtige verschuiving in denken, openen we de deuren naar nieuwe mogelijkheden. We transformeren onze innerlijke wereld en, als gevolg daarvan, de wereld om ons heen. Wees niet tegen iets, maar wees vóór wat je hart doet zingen, wat je ziel voedt, en wat je wereld verrijkt.

Luisterfragment "ik ben niet alleen"