Over mij 

 

Hoi!

Mijn naam is Jari Mulder en ik schrijf boeken voor kinderen van 8 tot 99 jaar. 

 

Wie ben ik?

Ik ben kinderboekenschrijver, leerling en meester. Dat is heel gek…

Ik word elke ochtend wakker als een leerling. Dan ga ik allemaal dingen leren en dan ga ik als meester naar bed. En de volgende dag begint het weer opnieuw? Huh?!

 

Lezenslessen

Toen ik klein was heb ik altijd erg veel gelezen. Ik las graag grappige en avontuurlijke kinderboeken.

 

Nu ik wat groter en ouder ben, lees ik kinderboeken voor aan mijn klassen, nog steeds vind ik het heerlijk om zelf te lezen. Ik lees op de bank, aan tafel, in bed of op het balkon grote mensen boeken en kinderboeken. In die grotemensenboeken staan allemaal dingen die voor kinderen ook erg interessant zijn!

Daarom heb ik de boodschappen in de moeilijke, grotemensenboeken vertaald naar begrijpelijke kindertaal. Zodat jullie allemaal kunnen leren wat ik ook geleerd heb!

 

Leren amuseren en amuserend leren

Leren en kennis opdoen is heel belangrijk. Niet alleen op school, maar ook in het leven. Mijn boeken kunnen jou helpen weer een beetje bij te leren en jou een stukje slimmer te maken. Maar mijn verhalen zijn er vooral om jou te amuseren.

 

Kijk daar heb je weer zo’n moeilijk woord! Amuseren?

Dat betekent: vermaken. 

 

Ik wil dat jij het boek leuk vindt om te lezen, zodat je gestimuleerd wordt om nog meer boeken te lezen! Zodat ik weer gestimuleerd wordt om nog meer te schrijven, zodat jij weer gestimuleerd wordt om nog meer te lezen, enzovoort, enzovoort, enzovoort. Zo houden we er allemaal plezier in en worden we allemaal beetje bij beetje slimmer.

 

Goed idee, toch?

Vragen of opmerkingen?

 

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met me op via de button: